Ordu’nun Ünye İlçesinde Duyarlı Vatandaşlar Tarafından yaralı bulunan peçeli baykuş, Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefliği’nce koruma altın alındı.

Ünye ilçesi Yunus Emre Mahallesi’nde duyarlı bir vatandaş, yaralı bulduğu peçeli baykuşu ilçede hizmet veren Canik Veteriner Kliniği’nde Veteriner Hekim Ali Güngör’e getirdi.

Veteriner Hekim Güngör, gövdesinde saçma yarası olan Peçeli Baykuşa ilk müdahelesini yaptı. Daha Sonra durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım’a haber verdi.

Saygın Yıldırım’ın talimatı üzerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube müdürlüğü ekipleri, ilk müdahalesi yapılan Peçeli Baykuşu tedavi ve rehabilitasyon sürecinin tamamlanması için Ordu Ulubeydeki Doğa Koruma ve Milli Parklara ait bakım merkezine götürdü.

ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İçeriği Görüntüle

Yaralı Peçeli Baykuş gerekli tedavileri yapılıp rehabilitasyon süreci tamamlanıp tamamen sağlığına kavuştuktan sonra tekrar doğal ortamına bırakılacak.