|
|

12 Eylül tarihinde yapılacak olan Referandum için önemli bir uyarı geldi. Muhtarlar Derneği Başkanı Akdeniz, neler söyledi.
Seçmen bilgi kâğıtlarının dağıtılmasına muhtarlıklar da devam edildiğini söyleyen Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Akdeniz vatandaşlarımızın sandık başında sıkıntı yaşamamaları için son 1 hafta süre kaldığını belirtti.
Akdeniz konuyla ilgili ÅŸunları ifade etti.’’12 Eylül Pazar günü yapılacak olan referandum için seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımına muhtarlıklarımızda devam ediliyor.Seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımının 3 eylülde bitecek olması sebebiyle vatandaÅŸlarımızın sandık başında zorluk çekmemeleri için vatandaÅŸlarımızın baÄŸlı bulunduÄŸu muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını almasını rica ediyoruz’’dedi.
Akdeniz söyle devam etti:’’3 eylül’de muhtarlıklarda kalan seçmen bilgi kağıtları ilçe seçim kuruluna teslim edilecektir. Bu süreçten sonra bu bilgi kağıtları sandık baÅŸkanlarına teslim edilerek sandık başında olacaktır’’dedi




Twitter
Myspace
Yahoo
Googlize this
Facebook



